'Schuurs bereikt persoonlijk akkoord; Ajax nu aan zet'

13 augustus 2022, 10:58   Bijgewerkt: 15 augustus 2022, 17:33

Perr Schuurs is weer een stap dichter bij een vertrek bij Ajax. De 22-jarige centrale verdediger heeft volgens transferspecialist Fabrizio Romano een persoonlijk akkoord bereikt met Torino. Schuurs is het toptarget van de Italiaanse club nu een deal met de transfervrije Jason Denayer is geklapt.

Een transfer is echter nog geen uitgemaakte zaak. Daarvoor zal Torino nog overeenstemming met Ajax moeten bereiken. De Italianen willen naar verluidt 9 miljoen euro plus bonussen neertellen voor Schuurs. Ajax-watcher Mike Verweij onthulde vrijdag in de podcast Kick-off van De Telegraaf dat de Amsterdammers een vraagprijs van 12 à 13 miljoen euro hanteren.

Ajax hanteert een relatief hoge vraagprijs omdat het de transfersom voor Schuurs meteen wil herinvesteren. Ahmetcan Kaplan is in beeld om de defensieve vacature in te vullen die bij Ajax ontstaat op het moment dat Schuurs vertrekt. Kaplan is een negentienjarige centrumverdediger van Trabzonspor die zo'n 10 miljoen euro moet kosten.

Voor Schuurs is er de nodige interesse. De verdediger, die bij Ajax vaker reserve dan basisspeler is, werd deze transferzomer ook al in verband gebracht met onder meer Fiorentina en Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen