'Barça kan een van de zomeraanwinsten niet op tijd inschrijven'

12 augustus 2022, 21:17   Bijgewerkt: 12 augustus 2022, 22:43

FC Barcelona gaat er niet in slagen om alle zomeraanwinsten op tijd in te schrijven voor de start van de competitie, zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic. Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessié en Andreas Christensen zullen er zaterdagavond bij zijn tegen Rayo Vallecano. Jules Koundé daarentegen niet.

Het is geen geheim dat Barcelona behoorlijk veel moeite heeft om de versterkingen in te schrijven voor de Spaanse competitie. Een kleine 24 uur voor de seizoensopener tegen Rayo Vallecano is dat nog altijd niet gebeurd. Door een nieuwe financiële injectie lijken de grootste problemen te zijn opgelost, maar er zal nog meer ruimte in het salarishuis moeten worden gecreëerd om ook Koundé (en eventuele andere targets, zoals Marcos Alonso en Bernardo Silva) in te schrijven.

Daarvoor zal Barcelona spelers van de hand moeten doen of spelers akkoord laten gaan met een verlaging van het salaris. Gerard Piqué zou de club hebben aangeboden een enorm salarisoffer te brengen zodat de aanwinsten kunnen worden ingeschreven. De 35-jarige verdediger zou zelfs bereid zijn geen salaris te ontvangen in het lopende seizoen, wat hij dan in het volgende seizoen alsnog uitbetaald krijgt.

Barcelona opent zaterdag het seizoen tegen Rayo Vallecano. Frenkie de Jong en Memphis Depay - die beiden de afgelopen maanden veelvuldig aan een transfer zijn gelinkt - zullen er dan zoals het nu lijkt bij zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Reflecteer de Barca situatie eens op een normaal groot bedrijf. Als je in de geschiedenis gaat kijken.. het begint met het vragen van salarisoffers en als die pleister niet meer werkt gaan ze uiteindelijk failliet.

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klinkt aannemelijk en hoop ook dat je gelijkt krijgt. Klassiek geval van mismanagement.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En niemand grijpt in. Geen FIFA, geen UEFA, geen La liga. Z komen er gewoon mee weg want ze heten Barcelona. Stel je voor dat die naam weg zou vallen op het grote toneel van de mega rijke clubs. Dat kan toch niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen