'Feyenoord moet geduld hebben voor Hancko; goed nieuws Kökcü'

12 augustus 2022, 19:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is nog lang niet klaar op de transfermarkt en hoopt zich nog te versterken met Dávid Hancko. De verdediger moet in Rotterdam de opvolger worden van Marcos Senesi, die naar AFC Bournemouth is vertrokken. Toch is de transfer van Hancko zeker geen uitgemaakte zaak.

Volgens Voetbal International verlopen de onderhandelingen tussen Feyenoord en Sparta Praag niet bepaald soepel. De Tsjechen vragen nog altijd meer dan Feyenoord bereid is te betalen. De 24-jarige Hancko zou zelf graag naar De Kuip willen, maar ligt nog tot medio 2024 vast in Praag. De interesse van Feyenoord in Hancko is al een tijdje bekend. Vooralsnog weigert Sparta serieus mee te werken.

De international van Slowakije speelde eerder al voor MSK Zilina en Fiorentina. In Rotterdam wil men Hancko liever vandaag dan morgen vastleggen. Arne Slot heeft namelijk problemen aan de linkerkant van zijn defensie. De nieuwe linksback Marcos López is nog niet speelgerechtigd en dus moet Marcus Pedersen noodgedwongen vanaf links spelen. In het centrum is nieuweling Jacob Rasmussen nu de vervanger van Senesi.

Kökcü wil graag in Rotterdam blijven

Het lijkt er daarnaast niet op dat Feyenoord nog afscheid gaat nemen van Orkun Kökcü. De middenvelder staat op het lijstje van meerdere buitenlandse clubs, maar hoeft niet per se te vertrekken deze zomer. Kökcü is volgens Voetbal International onder de indruk van zijn nieuwe ploeggenoten en ziet het zeker zitten om nog een seizoen onder Slot te spelen. Hij keert zaterdagavond tegen sc Heerenveen terug bij de wedstrijdselectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen