Schreuder komt met Ihattaren-update: "Dit is een ander traject"

12 augustus 2022, 16:30

Alfred Schreuder weet niet of en wanneer Mohamed Ihattaren zijn rentree in de wedstrijdselectie van Ajax maakte. De linkspoot kwam onlangs negatief in het nieuws vanwege zijn mogelijke banden met criminelen. Schreuder kwam vrijdagmiddag met een korte update over zijn speler.

"Daar kan ik inhoudelijk niet veel over zeggen", gaf Schreuder vrijdag toe tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen. "Ik weet dat de gesprekken nog lopen, daar wil ik het graag bij laten. Het enige dat ik heb gehoord is dat de gesprekken nog lopen. Er is nog geen duidelijkheid. Ik heb begin van de week nog even contact gehad met hem via de app."

Schreuder ziet met lede ogen aan hoe een van zijn spelers in de problemen komt, al wil hij er dus weinig over kwijt. "Dan gaan we wel iets te veel op de situatie in. Natuurlijk weten we wat er gebeurd is. Ik ben nog steeds enorm enthousiast over de speler. Alleen zitten we nu in een ander traject en daarin is het afwachten. Het staat buiten kijf dat hij een geweldige speler is."

Johan Cruijff ArenA

Aanstaande zondag (14.30 uur) speelt Schreuder met Ajax zijn eerste thuiswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Groningen is dus de tegenstander in Amsterdam. "Daar ben ik totaal niet zenuwachtig voor. Ik heb Groningen vorige week gezien en zij willen echt wel voetballen. Het kan een open wedstrijd worden. We moeten gaan zien of ze zich aan gaan passen", aldus de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen