Slot grapt over aanwinst Paixão: "Dan zal hij niet naar Ajax gaan"

12 augustus 2022, 16:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Igor Paixão staat op het punt om zijn transfer naar Feyenoord af te ronden. De aanvaller uit Brazilië werd vrijdagochtend al gesignaleerd op Schiphol, waar hij werd ontvangen door enkele fans. Die gaven hem bij aankomst direct een sjaal van Feyenoord. Dat was ook Arne Slot niet ontgaan.

"Dan denk ik niet dat hij naar Ajax gaat", aldus een lachende Slot op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen. "Het is zo dat wij pas communiceren als iets definitief is. En ik hoop dat het bericht over hem ergens de komende dagen gaat volgen. De laatste details moeten nog afgerond worden, maar het is duidelijk een speler die ik kan waarderen."

Lees ook: Slot duidelijk over Aursnes: "Ik heb liever dat ze niet meer komen"

Slot krijgt in de persoon van Paixão zijn gewenste versterking voor de aanval. De Rotterdammers haalden eerder voor de flanken al Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi naar De Kuip. Daarnaast zijn ook Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark nog van de partij in Rotterdam-Zuid. Het lijkt er dus op dat er een streep kan door de entree van Wilfried Gnonto, die ook werd gelinkt aan Feyenoord.

Santiago Giménez

Ook ging Slot in op Santiago Giménez, die tegen Heerenveen zijn debuut kan maken voor de club. "Het is me opgevallen dat hij gemakkelijk scoort. Hij voelt zich inmiddels een stuk comfortbaler bij de club. Het is voor hem een drukke periode geweest. Hij is drie keer de wereld over gevlogen. Het is een normaal proces dat een speler even moet wennen. Zeker als hij van zo ver weg komt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen