'FC Barcelona nog niet klaar: Xavi heeft nog één transferwens'

12 augustus 2022, 22:06

De nieuwelingen zijn nog niet ingeschreven bij FC Barcelona, maar dat weerhoudt de clubleiding er niet van om verder te zoeken naar versterkingen. De club zou nu inzetten op de komst van Héctor Bellerin, die mogelijk transfervrij op te pikken is.

De rechtsback werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Real Betis, maar staat nog onder contract bij Arsenal. De vraag is hoe lang nog, aangezien de partijen momenteel aan het praten zijn over de toekomst. De vleugelverdediger ligt nog vast voor een seizoen, maar hij hoopt dat zijn verbintenis ontbonden wordt. Hij wil graag in zijn geboorteland Spanje actief blijven na de verhuurperiode.

Mocht het contract verscheurd worden, dan kan Barça hem transfervrij binnen hengelen. Volgens Mundo Deportivo wordt de Spanjaard gezien als ideaal alternatief voor César Azpilicueta. Hij werd de afgelopen transferperiodes ook al aan FC Barcelona gelinkt, maar koos ervoor om zich langer aan Chelsea te verbinden. Daardoor moet er nu doorgezocht worden. Wie nog wel de overstap lijkt te maken van Stamford Brigde naar Camp Nou is Marcos Alonso.

Bellerin zou daarna 'het laatste zomerverzoek van Xavi' zijn, meldt het medium. Dat zou overigens alleen zo zijn als Frenkie de Jong blijft. Eerder werd al bekend dat de trainer van de topclub hem alleen van de hand wilde doen als Bernardo Silva gehaald zou worden als vervanger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen