Strootman bedreigd: 'Altijd leuk om privéberichten te openen'

12 augustus 2022, 11:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kevin Strootman krijgt veel haatberichten binnen via sociale media. De middenvelder, die bij Olympique Marseille op een dood spoor zit, heeft een aantal reacties geplaatst op zijn Instagramaccount. De voetballer laat zien dat hij bedreigd wordt door sommige fans van de Franse club.

Op een van de screenshots is te zien dat supporters hem al langer lastigvallen. Een gebruiker van het medium beledigde Strootman twee jaar geleden al en kwam onlangs met een bedreiging. 'We willen dat je de club verlaat! Snel broer, anders kan het gevaarlijk worden voor je. Geloof me!' Strootman heeft via Instagram gereageerd met een knipoog: 'Altijd leuk om privéberichten te openen. Beter en beter.'

Strootman zit al meerdere seizoenen op een dood spoor bij de Franse topclub. Hij werd al verhuurd aan Genoa en Cagliari, maar is deze zomer de voorbereiding 'gewoon' weer begonnen in Marseille. De middenvelder is niet welkom bij de groep en traint daarom al wekenlang in zijn eentje. De club ziet hem graag vertrekken omdat hij een enorm salaris heeft. Hij zou maar liefst zes miljoen euro per jaar krijgen.

Dat loon zorgt ervoor dat hij voor veel andere clubs niet te betalen is, waardoor hij nog altijd onder contract staat in de Franse havenstad. De fans nemen hem dat niet in dank af en laten dat dus merken via social media. Zijn familieleden zouden in meerdere berichten ziektes toegewenst worden waaraan ze overlijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja... dat is heel normaal tegenwoordig. Als je als bekend persoon niet bedreigd wordt dan hoor je er niet bij. Vroeger scholden ze alleen vanaf de tribune en nog een keer achter je auto aan. Tegenwoordig is social media daar perfect voor. Lekker veilig beuren op het zolderkamertje en af en toe een DM van onvrede de deur uitsturen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen