Opstelling AZ: Jansen kiest opnieuw voor veelbelovend talent

11 augustus 2022, 19:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Myron van Brederode was afgelopen zondag de grote verrassing bij AZ in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De jonge buitenspeler bekroonde een sterk optreden met een doelpunt. Trainer Pascal Jansen ziet dan ook geen reden om Van Brederode buiten zijn basiself te houden voor de tweede ontmoeting met Dundee United. 

Van Brederode is de enige 'nieuwkomer' in de opstelling van de Alkmaarders ten opzichte van de heenwedstrijd in Schotland. Dat betekent dat Hobie Verhulst opnieuw onder de lat staat. De defensie bestaat uit Pantelis Hatzidiakos, Sam Beukema, Bruno Martins Indi en Milos Kerkez. Op het middenveld zien we de inmiddels vertrouwde namen: Jordy Clasie, Dani de Wit en Tijjani Reijnders.

De Wit zorgde in de voorgaande Europese thuiswedstrijd, tegen FK Tuzla City, nog voor de enige treffer. De ploeg van Jansen heeft donderdagavond minimaal één doelpunt nodig om een verlenging af te dwingen. De eerste ontmoeting met Dundee United resulteerde immers in een 1-0 nederlaag. Voor de goals zal ook gekeken worden naar Vangelis Pavlidis, evenals Van Brederode afgelopen zondag nog trefzeker. Hakon Evjen is de derde aanvaller. 

Aanwinst Riechedly Bazoer debuteert in de wedstrijdselectie, maar begint nog wel op de bank. Het treffen tussen AZ en Dundee United in Alkmaar begint om 21.00 uur. De winnaar plaatst zich voor de play-offs van de UEFA Conference League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bossie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat betekent dat hobie Verhulst opnieuw op doel staat? Is niks raars aan. Is aangegeven dat hij de eerste doelman is dit seizoen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen