Van Bommel stelt Janssen opnieuw teleur bij Antwerp FC

Van Bommel stelt Janssen opnieuw teleur bij Antwerp FC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 augustus 2022 – Vincent Janssen beleeft een moeilijke start bij Antwerp FC. De recordaanwinst wacht nog op zijn eerste doelpunt en lijkt zijn basisplaats te zijn kwijtgeraakt aan Michael Frey. Janssen begint donderdagavond opnieuw op de bank bij de ploeg van Mark van Bommel. 

Antwerp FC telde deze zomer een slordige 5,5 miljoen euro neer voor de komst van Janssen, waarmee de spits in één klap de duurste aanwinst werd in de clubhistorie. De verwachtingen waren hoog. Ook bij Janssen zelf, die deze week in gesprek met Voetbal International nog vertelde graag mee te willen gaan naar het WK in Qatar. Maar dan zal hij snel uit een ander vaatje moeten tappen, want hij geeft Louis van Gaal vooralsnog weinig reden om hem binnenkort te selecteren voor de Nations League-duels met Polen en België. 

Lees ook: Janssen draait er niet omheen: "Natuurlijk spookt het door mijn hoofd"

Janssen kwam tot op heden zes keer in actie voor Antwerp FC, maar wist het net nog niet te vinden. In de competitie wacht hij zelfs nog op zijn eerste basisplaats. Van Bommel geeft de voorkeur aan Frey, die er vorig seizoen al flink op los scoorde en ook dit seizoen al vroeg de smaak heeft te pakken. De Zwitser begint vanavond dan ook aan de aftrap van de tweede ontmoeting met Lillestrom. Vorige week mocht Janssen het nog vanaf het begin laten zien. De Nederlander begint tijdens de return op de bank. 

Kersverse aanwinst Jurgen Ekkelenkamp is er nog niet bij. De aanvallende middenvelder, die onlangs de overstap maakte van Hertha BSC, ontbreekt in de wedstrijdselectie. Toby Alderweireld heeft een basisplaats, terwijl Viktor Fischer, ook oud-Ajacied, evenals Janssen moet hopen op een invalbeurt. Antwerp FC verdedigt op de eigen Bosuil een 3-1 voorsprong uit de heenwedstrijd. Mochten Van Bommel en zijn manschappen die voorsprong over de streep trekken, plaatsen zij zich voor de play-offs van de UEFA Conference League. 

Reacties

gerelateerd