'Veranderingen op komst bij Juve; Ten Hag heeft bijna beet'

11 augustus 2022, 19:00

Juventus is deze zomer een van de grote spelers op de transfermarkt. Niet alleen omdat het onder meer Paul Pogba en Ángel Di María naar Turijn haalde. Ook omdat de Oude Dame al van een groot aantal spelers afscheid nam. De nummer vier van het afgelopen seizoen in Italië hoopt de komende weken ook nog twee middenvelders van de hand te doen.

Matthijs de Ligt, Paulo Dybala, Giorgio Chiellini en Federico Bernardeschi. Zomaar wat spelers die deze zomer al afscheid namen van Juventus. Tegenover hun vertrek stond de komst van meerdere nieuwelingen. De volgende aanwinst lijkt op komst. Als we Fabrizio Romano moeten geloven, is Juve namelijk rond met Leandro Paredes. De Argentijn staat momenteel nog onder contract bij Paris Saint-Germain.

Juventus haalde in de persoon van Pogba al een centrale middenvelder naar Turijn en met de mogelijke komst van Paredes wordt het wel heel erg dringen op het middenveld. De recordkampioen hoopt dan ook nog voor het verstrijken van de transfermarkt tenminste één middenvelder van de hand te doen. Adrien Rabiot lijkt in ieder geval op weg naar Manchester United. Romano weet te melden dat de gevallen Engelse grootmacht en Juventus al een akkoord hebben bereikt over een transfersom van zeventien miljoen euro. De werkgever van Erik ten Hag moet enkel nog een deal sluiten met kamp-Rabiot.

Ook Arthur lijkt op weg naar de uitgang bij de Oude Dame. De Braziliaanse middenvelder kwam in de zomer van 2020 over van FC Barcelona, maar is er niet in geslaagd om een onbetwiste indruk achter te laten in Italië. Arthur kampte meermaals met blessureleed en veroverde zodoende geen basisplaats.

Memphis

Paredes lijkt overigens niet de laatste aanwinst van Juventus te gaan worden. De Italiaanse topclub is zoals bekend ook bezig met de komst van Memphis Depay. De aanvaller maakte vorig jaar de overstap naar FC Barcelona, maar mag na één seizoen alweer vertrekken uit Spanje. Juventus heeft naar verluidt een tweejarig contract klaarliggen voor de Oranje-international. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen