Met deze elf gaat FC Twente op jacht naar de volgende ronde

Met deze elf gaat FC Twente op jacht naar de volgende ronde

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 augustus 2022 – FC Twente hoopt zich donderdagavond ten koste van Cukaricki te plaatsen voor de play-offs van de UEFA Conference League. De Tukkers zijn hard op weg, want de heenwedstrijd in Servië werd met 1-3 gewonnen. In de eigen Grolsch Veste kiest trainer Ron Jans voor één andere naam ten opzichte van de eerste ontmoeting. 

Waar het centrale duo vorige week nog werd gevormd door Julio Pleguezuelo en Mees Hilgers, kiest Jans vanavond voor Robin Pröpper naast Hilgers. Laatstgenoemde begon afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen NEC (0-1 winst) nog op de bank. Tijdens de tweede ontmoeting met de club uit Servië heeft hij dus 'gewoon' weer een basisplaats. De achterhoede van FC Twente wordt gecompleteerd door Joshua Brenet en Gijs Smal. Het doel wordt uiteraard verdedigd door Lars Unnerstall. 

Op de basisplaats van Pröpper na heeft Jans geen wijzigingen in petto. Dat betekent dat Ramiz Zerrouki, die in verband wordt gebracht met een transfer naar Feyenoord, wederom aan de aftrap begint. Hij vormt het middenveld met Michal Sadílek en Michel Vlap. Voorin moeten Daan Rots, Ricky van Wolfswinkel en Virgil Misidjan voor het gevaar en de doelpunten zorgen. Van Wolfswinkel en Misidjan keren dus terug in de basis, nadat zij zondag in Nijmegen nog als invallers binnen de lijnen kwamen. 

Opstelling FC Twente: Unnerstall, Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal, Zerrouki, Vlap, Sadilek, Rots, Van Wolfswinkel, Misidjan. 

Reacties

gerelateerd