Op dit bedrag hoopt PSV bij een eventueel vertrek van Gakpo

11 augustus 2022, 16:50

Blijft hij wel of blijft hij niet? Achter de toekomst van Cody Gakpo staat nog altijd een groot vraagteken. PSV hoopt hem dit seizoen nog in Eindhoven te houden, maar de aanvaller kan zich verheugen op de belangstelling van meerdere Engelse clubs. Mocht hij toch nog vertrekken, hopen de Eindhovenaren er in ieder geval een recordbedrag aan over te houden.

In de aanloop naar en tijdens het belangrijke treffen met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League werd er veel verwacht van Gakpo. De aanvaller gaf echter niet thuis. Hij speelde een zeer ongelukkige wedstrijd en slaagde er dus niet in om zijn stempel te drukken. Gakpo blijft er desondanks goed opstaan in Engeland. Nadat hij al werd gelinkt aan onder meer Arsenal, Leeds United en Nottingham Forrest, ziet nu ook Manchester United zijn komst wel zitten.

De werkgever van Erik ten Hag, die in een eerder stadium al Tyrell Malacia en Lisandro Martínez naar Old Trafford haalde, heeft echter nog geen officieel bod gedaan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad althans. De nummer zes van het afgelopen seizoen in Engeland zal diep in de buidel moeten tasten om Gakpo deze zomer los te weken bij PSV. 'De verwachting is dat Gakpo voor een bedrag van 45 miljoen tot 50 miljoen euro wel te koop is, maar daarbij zullen ook aanvullende clausules moeten worden afgesproken waardoor het bedrag hoger kan worden', schrijft het ED.

Mocht Gakpo besluiten om nog deze zomer een nieuwe uitdaging aan te gaan, zal hij een recordbedrag moeten opleveren. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano. De Mexicaan verruilde PSV in de zomer van 2019 voor 42 miljoen euro voor Napoli.

Lees ook: Naam Donyell Malen valt bij PSV in zoektocht naar aanvaller

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen