'Ajax nog niet van United af; naam van Gakpo valt op Old Trafford'

11 augustus 2022, 16:42

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Antony na 31 augustus nog actief is in Amsterdam. De Ajacied staat nog altijd in de belangstelling van Manchester United. De werkgever van Erik ten Hag bespreekt ook de eventuele komst van Cody Gakpo.

Antony was in het afgelopen seizoen een van de smaakmakers bij Ajax. De Braziliaan maakte vooral in de Champions League een uitstekende indruk, al kon ook hij niet voorkomen dat de ploeg van toenmalig trainer Ten Hag in de achtste finale ten onder ging tegen Benfica. Door een blessure stond Antony in de slotfase van het seizoen aan de kant. Manchester United hoopt hem desondanks naar Old Trafford te halen. De gevallen Engelse grootmacht wordt al langere tijd in verband gebracht met de Braziliaan, wiens komst volgens Fabrizio Romano nog altijd als topprioriteit geldt.

Ajax is echter niet van plan om Antony zomaar te laten gaan. De Amsterdammers raakten met Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch, Sébastien Haller en Lisandro Martínez al vier sterkhouders kwijt en willen eigenlijk geen basisspeler meer laten gaan. Manchester United zal dan ook flink in de buidel moeten tasten om Ajax op andere gedachten te brengen. In de tussentijd bespreekt de werkgever van Ten Hag ook andere opties. De naam van Gakpo viel begin deze week al. Romano weet dat de PSV'er intern wordt besproken door Manchester United.

Recordbedrag

Hoewel Gakpo een overstap naar de Premier League ziet zitten – hij werd ook al gelinkt aan Arsenal, Leeds United en Nottingham Forrest – lijkt PSV niet te hoeven vrezen voor een snel vertrek van de aanvaller. Manchester United had zich begin deze week nog niet gemeld in Eindhoven en als we Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad moeten geloven, is daar geen verandering in gekomen. Ook voor Gakpo geldt dat Manchester United een stevig bedrag zal moeten overmaken. PSV zet immers in op een nieuw recordbedrag. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano, die in de zomer van 2019 ruim 40 miljoen euro opleverde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Erik gaat het niet redden bij United. Hij kijkt alleen maar in de Eredivisie

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze PSVer gaat eroverheen let maar op Anthony 80 mil Gakpo 100 mil ,is het moto van PSV over Ajax heen gaan .

jweetmaarnooit
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is denk ik niet realistisch..

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beide gakpo en anthony zijn dat zeker niet waard!.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

100 miljoen haha. voor een speler die niets heef laten zien tegen Monaco. denk dat psv spekkoper is als ze 25 miljoen krijgen!

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

GAKPO KAP! noem ik hem,. doet of die links wil passeren en kap dan naar rechts . en geef dan een schot op doel of geef een voor zet op Luuk de jong . maar Monaco had het goed door kort dekken en gewoon mee lopen met (gakpo kap) . en anderen tegen standers gaan dat ook doen !!

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alleen maar Eredivisie. Waarom kijkt hij niet gewoon in Engeland? Of Duitsland, daar heeft hij immers ook getraind. Albus het niet hoog, maar toch.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen