Agüero ziet sleutelrol weggelegd voor Barcelona-target

11 augustus 2022, 15:25

Sergio Agüero moedigt een transfer van Bernardo Silva naar FC Barcelona aan. De gestopte aanvaller denkt dat de 28-jarige spelmaker van Manchester City een uitstekende aanwinst zou zijn voor de Catalaanse club. Het is geen geheim dat Xavi de Portugese linkspoot dolgraag naar Camp Nou wil halen.

Volgens Agüero kan Silva een sleutelrol vervullen in het spel dat Xavi wil spelen. "Bernardo Silva is een geweldige speler. Hij eist de bal op, offert zich op voor het team, heeft de kwaliteit om doelpunten te maken en assists te geven en kan op verschillende posities spelen", begint Agüero bij Stake.

Een transfer van Silva naar Barcelona is op dit moment nog behoorlijk ver weg, weet Agüero. "Het zou mij verbazen als City hem zou laten gaan. Silva is een speler die ieder seizoen veel bijdraagt. Maar alles is mogelijk", aldus de Argentijn. Silva zelf zou een overstap naar Barcelona wel zien zitten, maar er moet nog het een en ander gebeuren wil de transfer kunnen doorgaan.

Los van het feit dat City niet wil meewerken aan een vertrek, heeft Barcelona op dit moment niet de financiële middelen om Silva aan te trekken. De situatie zou kunnen veranderen als Frenkie de Jong vertrekt. Gebeurt dat niet, dan lijkt de komst van Silva uitgesloten. Barça probeert op dit moment vooral om ruimte in het salarishuis te creëren. Die ruimte is nodig om de nieuwe aanwinsten in te kunnen schrijven voor de Spaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen