Feyenoord knipoogt op Twitter naar kritiek Hedwiges Maduro

11 augustus 2022, 11:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord baarde maandag opzien met een tweet over de huidige Eredivisie-stand. Het kwam de Rotterdammers op kritiek van onder meer Hedwiges Maduro te staan. In een nieuwe tweet reageert Feyenoord met een knipoog op de ophef.

Feyenoord stuurde na de eerste speelronde een tweet met de Eredivisie-stand de wereld in. Het screenshot van Teletekst-pagina 819 werd begeleid door de tekst 'Stop The Count', een verwijzing naar een oude tweet van Donald Trump tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Maduro vond het hoogst opmerkelijk dat een club als Feyenoord zoiets op Twitter plaatste. "Doe dat nou niet, dacht ik. Dit hoort eigenlijk niet bij Feyenoord. Als je Excelsior bent en je staat eens voor een dag eerste, dan kun je daar een screenshot van maken. Maar Feyenoord, kom op, dat is toch een grote club?", zei de voormalig middenvelder bij VTBL.

Feyenoord heeft donderdag opnieuw een bericht met 'Stop The Count' op Twitter geplaatst. Ditmaal met een knipoog en in een andere context. Alle kaarten voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen zijn namelijk uitverkocht. De Rotterdamse club neemt het zaterdagavond op de Friezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een humorloze eikel die Maduro met z'n Madurodam-carriere. 🤮

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nieuwswaarde ????.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen