Na Jorrit Hendrix vertrekt ook Mark Diemers bij Feyenoord

11 augustus 2022, 09:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft donderdagmorgen het vertrek van Mark Diemers wereldkundig gemaakt. De 28-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan FC Emmen.

De overgang van Diemers naar Emmen zat al een tijdje in de pijplijn. Bij Feyenoord was zijn rol uitgespeeld. Waar de middenvelder in zijn eerste jaar in Rotterdamse dienst nog veel aan spelen toekwam, deed Arne Slot nauwelijks een beroep op hem. In januari vertrok hij voor een half jaar na Hannover 96. Diemers keerde in de zomer terug bij Feyenoord, maar zijn perspectief op speeltijd was onveranderd.

Meerdere clubs toonden deze zomer belangstelling voor Diemers. Zo zagen Vitesse, Fortuna Sittard en SC Cambuur de komst van de middenvelder wel zitten. Diemers zet zijn loopbaan echter voort bij Emmen, waar hij op huurbasis gaat spelen. Na dit seizoen zou hij de stap definitief kunnen maken, daar zijn contract bij Feyenoord dan afloopt.

"Mark is de aanvallende versterking waar we naar op zoek waren. Bovendien is hij multifunctioneel, dat heeft hij bij Feyenoord en Hannover aangetoond. In Duitsland speelde hij veelal op zes en soms als acht. En op tien heeft Mark zich in de Eredivisie al nadrukkelijk laten zien", aldus Emmen-voorzitter Ronald Lubbers. "De onderhandelingen met Feyenoord kwamen woensdagmiddag in stroomversnelling en aan het eind van de middag waren we eruit."

Jorrit Hendrix

Diemers is na Jorrit Hendrix de tweede middenvelder van wie Feyenoord deze donderdagmorgen afscheid neemt. Hendrix, die eigenlijk tot het einde van het seizoen werd gehuurd van Spartak Moskou, zet zijn carrière voort bij Fortuna Dßsseldorf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed om te zien dat deze spelers niet meer op de bank zitten . Zij kunnen er niks aan doen,maar ze zijn gewoon niet goed genoeg . Er wordt tot nu toe lekker doorgeselecteerd,zodat de bank straks een goed niveau heeft

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop het. Ik gun het ze wel. Ik hoop dat ze goed tactisch inkopen met de opbrengst van Sinisterra en Malacia. (zegt een amsterdammer/neutrale kijker😂😉)

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

true

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen