Diemers lijkt nieuwe club binnen Eredivisie te hebben gevonden

Diemers lijkt nieuwe club binnen Eredivisie te hebben gevonden

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 augustus 2022 – Het heeft er alle schijn van dat Mark Diemers zijn loopbaan vervolgt bij FC Emmen. De 28-jarige middenvelder van Feyenoord gaat volgens 1908.nl op huurbasis de overstap naar de promovendus maken.

Emmen en Feyenoord zouden een akkoord hebben bereikt over een verhuur van Diemers. Bronnen melden aan 1908.nl dat de middenvelder zelfs al medisch gekeurd is door zijn nieuwe club. De verwachting is dat Diemers donderdag of vrijdag wordt gepresenteerd door Emmen, al heeft bestuursvoorzitter Ronald Lubbers van Emmen woensdagavond aan RTV Drenthe weten dat er nog geen sprake is van een akkoord.

Dat Diemers op huurbasis vertrekt bij Feyenoord, is enigszins opmerkelijk. De middenvelder beschikt namelijk over een contract dat nog maar één jaar doorloopt. Na dit seizoen vertrekt Diemers zodoende gratis uit De Kuip, waar hij vorig seizoen en in het huidige seizoen niet voorkwam in de plannen van trainer Arne Slot.

Feyenoord nam Diemers in 2020 voor één miljoen euro van Fortuna Sittard. De samenwerking tussen de club en speler werd geen onverdeeld succes. Hoewel Diemers in zijn eerste seizoen nog vrij veel speelde (29 wedstrijden in de Eredivisie), was hij nooit onbetwist. Bovendien lag hij niet goed bij Het Legioen.

Meerdere clubs
Diemers had binnen de Eredivisie meerdere opties om zijn carrière voort te zetten. Deze zomer toonden onder meer Vitesse, Fortuna Sittard en SC Cambuur belangstelling voor de middenvelder, die afgelopen seizoen voor een half jaar werd verhuurd aan Hannover 96.

Reacties

gerelateerd