'Hakim Ziyech stuurt aan op breuk met Chelsea na transfernieuws'

11 augustus 2022, 09:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hakim Ziyech zet vol in op een vertrek bij Chelsea. De Marokkaanse spelmaker lijkt ook komend seizoen niet te kunnen rekenen op een vaste basisplaats bij de Londenaren, die de voorhoede de komende drie weken nog willen versterken. De ex-Ajacied kan zijn loopbaan vervolgen in de Italiaanse Serie A.

Volgens The Evening Standard aast AC Milan nog altijd op de handtekening van de linkspoot. Milan wil Ziyech al maanden naar Italië halen, maar de Londense topclub bleek vooralsnog niet bereid om mee te werken. Mogelijk biedt de interesse van Chelsea in Pierre-Emerick Aubameyang een uitweg. Ziyech ziet zijn komst als bevestiging dat hij het beste kan vertrekken.

De speelkansen van Ziyech zullen opnieuw slinken als Aubameyang naar Chelsea komt, zo verwacht de aanvaller annex middenvelder althans. Afgelopen seizoen was de linkspoot al niet onbetwist bij Chelsea. Afgelopen seizoen kwam de Marokkaan tot 23 optredens in de Premier League, waarin hij goed was voor vier doelpunten en drie assists.

Ziyech speelt sinds 2020 voor Chelsea, dat veertig miljoen euro betaalde om hem over te nemen van Ajax. Voor zijn succesvolle periode in Amsterdam speelde Ziyech voor sc Heerenveen en FC Twente.

Lees ook: Ajax bevestigt komst Mexicaanse concurrent voor Devyne Rensch

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Milan lijkt me echt een goede club voor Ziyech en ik denk ook dat de Serie A hem beter past als competitie. Niet zoveel fysiek geweld en meer ruimte voor een voetballer als hij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen