'Chaos Barça compleet: transfervrij vertrek aanwinsten dreigt nu al'

10 augustus 2022, 20:41   Bijgewerkt: 10 augustus 2022, 20:47

Bij FC Barcelona neemt de paniek langzaam toe. Komend weekend gaat het nieuwe seizoen van La Liga van start met een thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano, maar het is allesbehalve zeker dat de nieuwe aanwinsten hun debuut kunnen maken tijdens de seizoensouverture. Een vertrek van enkele nieuwelingen dreigt nu al.

De transfervrij ingelijfde Franck Kessié en Andreas Christensen hebben namelijk een clausule in hun contract laten opnemen, zo meldt ESPN. Als Barça er niet in slaagt het duo op tijd in te schrijven voor de start van de competitie, wordt hun contract in Barcelona verscheurd. Dat zou betekenen dat de twee aanwinsten twee maanden na hun komst transfervrij mogen vertrekken.

Het is niet duidelijk of dit ook voor andere aanwinsten geldt. Intussen maakt Barça haast om alle nieuwe spelers aan de start van het nieuwe seizoen te laten verschijnen. De club betaalde hoge transfersommen voor Robert Lewandowski, Jules Koundé en Raphinha. Om ruimte te creëren moeten enkele spelers vertrekken. Onder meer Frenkie de Jong en Memphis Depay staan op de nominatielijst.

Barça heeft nog drie dagen om het probleem op te lossen. De komende dagen zal met de zaakwaarnemers van Memphis en De Jong worden gesproken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ManoClown24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👍

ElDiablo20
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spelers aankopen, terwijl ze het geld (nog ) niet hebben. Lijkt wel NL politiek.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

transfervrij en daarna op worden gepikt door Real madrid hahahahaha

RobertElie11
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zou mooi zijn 😂👌

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen