Chicharito doet open sollicitatie en wil gratis voor Ten Hag spelen

10 augustus 2022, 17:59

Javier Hernández is bereid om Manchester United te hulp te schieten. De Mexicaanse aanvaller zou dolgraag willen terugkeren naar de club die hij tussen 2010 en 2014 al diende. Manchester United zoekt al maanden tevergeefs naar een nieuwe aanvalsleider.

'Chicharito' is bereid om die vacature in te vullen. De inmiddels 34-jarige spits speelt momenteel voor het Amerikaanse LA Galaxy, maar staat open voor een terugkeer naar de Europese velden. "Als United bij me zou aankloppen, zou ik uiteraard 'ja' zeggen", vertelde de spits aan Daily Mirror. "Ik zou zelfs gratis voor ze willen spelen."

Hernández is momenteel aanvoerder bij LA Galaxy, waar hij een belangrijke speler is. Dit jaar was hij in de Major League Soccer al negen keer trefzeker. De aanvaller speelde in het verleden liefst 157 wedstrijden voor de Red Devils. Daarin was hij goed voor 59 doelpunten.

Het United van Erik ten Hag zoekt naarstig naar een nieuwe aanvalsleider. Cristiano Ronaldo zet vol in op een vertrek en lijkt niet meer voor Manchester United te willen spelen. De naam van Bologna-aanvaller Marko Arnautovic is de laatste dagen regelmatig gevallen op Old Trafford. Ook Cody Gakpo wordt in verband gebracht met een overstap.

Lees ook: Deze Eredivisie-spelers zijn transfervrij

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen