'Bayern wil 20 miljoen voor Zirkzee; Kluivert naar Premier League'

10 augustus 2022, 17:51

Bayern München is niet bereid om Joshua Zirkzee zomaar te laten gaan. De 21-jarige spits kan rekenen op de nodige interesse uit Duitsland en andere topcompetities, maar mag alleen voor een forse transfersom op zoek naar een andere werkgever.

Volgens Sky Deutschland mag Zirkzee namelijk alleen voor minstens twintig miljoen euro vertrekken. De Nederlander, die afgelopen seizoen indruk maakte op huurbasis bij RSC Anderlecht, staat nadrukkelijk op de verlanglijst bij Stuttgart. De Duitse middenmoter wil echter alleen voor de aanvaller gaan als de begeerde Sasa Kalajdzic daadwerkelijk vertrekt.

Kluivert

Fulham wil haast maken met het aantrekken van Justin Kluivert. De buitenspeler van AS Roma, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan OGC Nice, moet volgens The Evening Standard voor een kleine tien miljoen euro de overstap maken naar de gepromoveerde club. In de Premier League moet hij zijn grote belofte eindelijk gaan inlossen.

Kluivert debuteerde al op zeventienjarige leeftijd bij Ajax en maakte niet lang daarna zijn debuut bij het Nederlands elftal. De Amsterdammers verkochten de inmiddels 23-jarige buitenspeler in 2018 aan Roma, waar hij nog geen onbetwiste waarde werd. De afgelopen jaren verhuurde de Italiaanse club hem aan RB Leipzig en dus Nice.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ElDiablo20
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kluivert glijdt steeds verder af, zonde van zo'n goede speler. Hij had gewoon nog langer bij Ajax moeten blijven, sterallures.

Charlie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij Ajax belandde hij ook op de bank toch?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen