'PSV beloont 'Guti' dag na heldenrol: officieel langer in Eindhoven'

'PSV beloont 'Guti' dag na heldenrol: officieel langer in Eindhoven'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 augustus 2022 – Érick Gutiérrez blijft definitief langer bij PSV. De Mexicaanse middenvelder was mondeling al akkoord over een nieuw contract in Eindhoven en tekent woensdag een nieuwe verbintenis bij de topclub, waar hij moet gaan strijden om een basisplaats.

Gutiérrez tekent een contract tot medio 2025, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De krant meldt het nieuws een dag na de heldenrol van 'Guti' in het Phillips Stadion. De middenvelder kwam tegen AS Monaco als invaller binnen de lijnen en kopte zijn ploeg vlak voor tijd op gelijke hoogte. In de verlenging bezorgde Luuk de Jong zijn ploeg een 3-2 zege, waardoor PSV in de race blijft voor een Champions League-ticket.

Het huidige contract van Gutiérrez liep tot de zomer van 2023, waardoor hij volgend jaar transfervrij zou kunnen vertrekken. Daar heeft PSV een stokje voor gestoken. Diverse clubs uit het buitenland hoopten de middenvelder op te pikken in Eindhoven, waaronder het Portugese Benfica van Roger Schmidt. De Duitser grijpt echter naast zijn komst.

Voor Gutiérrez, die sinds 2019 in Eindhoven speelt, wacht de komende maanden een forse uitdaging. Het middenveld van PSV is namelijk sterk bezet. De Mexicaan moet concurreren met Ibrahim Sangaré, Joey Veerman, Guus Til, Xavi Simons en Marco van Ginkel.

Reacties

gerelateerd