'Feyenoord doet fors bod op Hancko na eerdere afwijzing'

'Feyenoord doet fors bod op Hancko na eerdere afwijzing'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 augustus 2022 – Feyenoord heeft een bod van zes miljoen euro uitgebracht op verdediger David Hancko. Volgens journalist Ludek Mádl van het Tsjechische Seznam Zprávy is het de tweede officiële poging die de Rotterdammers ondernemen om Hancko naar Rotterdam te halen.

Volgens de journalist bracht Feyenoord eerder een bod van vijf miljoen euro uit op de verdediger, maar dat werd afgewezen door Sparta Praag. Feyenoord leek door te schakelen en de komst van Hancko uit het hoofd te zetten, maar het nieuwe bod bedraagt nu zes miljoen euro. Het lijkt erop dat beide clubs nu een akkoord gaan bereiken over een transfer.

Feyenoord is bereid om verder te gaan na het vertrek van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger verkaste voor circa vijftien miljoen euro naar het Engelse Bournemouth. Hancko kan in het hart van de defensie uit de voeten, maar komt het beste tot zijn recht als linksback. Ook voor die positie werd na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United versterking gezocht.

Tot dusverre versterkte Feyenoord de achterhoede alleen met Jacob Rasmussen. De Deense verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Vitesse. Feyenoord opende het seizoen zondag met een 2-5 zege op de Arnhemmers. Marcus Pedersen stond opgesteld als linksback.

Lees ook: Goed nieuws voor Feyenoord: aanwinst Giménez speelgerechtigd

Reacties

gerelateerd