Goed nieuws voor Feyenoord: aanwinst Giménez speelgerechtigd

Goed nieuws voor Feyenoord: aanwinst Giménez speelgerechtigd

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 augustus 2022 – Een flinke meevaller voor Feyenoord in de aanloop naar de tweede competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen van komende zaterdag. Aanwinst Santiago Giménez is namelijk speelgerechtigd. 

De Mexicaan maakte eind vorige maand de overstap van CD Cruz Azul naar Feyenoord, maar Arne Slot kon in de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse nog geen beroep op hem doen. In het thuisduel met sc Heerenveen kan hij zijn debuut gaan maken. De centrumspits heeft woensdag alle benodigde papieren voor zijn werk- en verblijfsvergunning in bezit gekregen, melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. Daarmee is de 21-jarige aanwinst per direct inzetbaar voor Slot. 

Feyenoord telde onlangs vier miljoen euro neer voor de komst van Giménez, die in Rotterdam de concurrentiestrijd moet aangaan met Danilo. De Braziliaan maakte na afloop van het vorige seizoen de pikante transfervrije overstap van Ajax naar De Kuip. Hij beleefde een sterk competitiedebuut namens de Rotterdammers. In de uitwedstrijd tegen Vitesse was hij twemaal trefzeker. Daarmee had hij een belangrijk aandeel in de 2-5 overwinning. 


Reacties

gerelateerd