KNVB komt PSV tegemoet en verplaatst treffen met FC Volendam

KNVB komt PSV tegemoet en verplaatst treffen met FC Volendam

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 augustus 2022 – PSV komt op 20 augustus niet in actie tegen FC Volendam. De Eindhovenaren zouden op die dag bezoek krijgen van de promovendus, maar door de overwinning op AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League is dat treffen verplaatst. 

PSV en FC Volendam ontmoeten elkaar nu op woensdag 31 augustus. Dat maakte de KNVB deze woensdagochtend bekend. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt in Eindhoven. De wijziging van het programma komt niet uit de lucht vallen. De KNVB had deze bij de presentatie van het conceptschema in juni al aangekondigd wanneer PSV de play-off ronde zou halen. Daar zijn de Eindhovenaren dinsdagavond in geslaagd. AS Monaco werd, na een 1-1 gelijkspel in Frankrijk, met 3-2 verslagen.

PSV moet nog één ronde zien te overleven om voor het eerst sinds het seizoen 2018/2019 weer deel te nemen aan het hoofdtoernooi van de Champions League. Rangers FC vormt de volgende en tevens laatste horde voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij. De Schotten, die worden getraind door Giovanni van Bronchorst, rekenden in de vorige ronde af met Union Sint-Gillis. De Belgen waren op eigen veld nog met 2-0 te sterk, maar gingen in Glasgow met 3-0 ten onder.

Het heenduel tussen Rangers FC en PSV staat gepland voor 16 augustus. Acht dagen later wacht de return in Eindhoven. De Eindhovenaren hebben dus een week de tijd om zich voor te bereiden op de beslissende wedstrijd.

Reacties

gerelateerd