De Jong en Guti blijken goud waard op ongekende CL-avond PSV

10 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 9 augustus 2022, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 9 augustus.

De Jong kopt veerkrachtig PSV ver in verlenging langs AS Monaco

Door een rake kopbal van Luuk de Jong heeft PSV zich dinsdag verzekerd van een plek in de play-offs om een Champions League-ticket. In een geweldige kraker in Eindhoven was de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij in blessuretijd te sterk voor AS Monaco: 3-2.

Gio flikt het: Rangers na geweldige comeback tegenover PSV

Giovanni van Bronckhorst heeft dinsdagavond het vrijwel onmogelijke gepresteerd met Rangers FC. In de derde voorronde van de Champions League maakte zijn ploeg een 2-0 achterstand uit de heenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis goed. Met een 3-0 overwinning in eigen huis verzekerde het zich van een plek in de play-offs. Daarin wacht PSV, dat later op de avond met 3-2 won van AS Monaco.

Matchwinner De Jong legt plan PSV uit: "Zodoende valt 'ie binnen"

PSV heeft zich dinsdagavond ten koste van AS Monaco verzekerd van een plek in de laatste voorronde van de Champions League. Lang zag het er niet naar uit dat de Eindhovenaren de wedstrijd nog naar zich toe konden trekken, maar in de verlenging bewees Luuk de Jong maar weer eens zijn waarde.

Schmidt zet topstart voort: Champions League lonkt voor Benfica

Trainer Roger Schmidt is een stap dichter bij deelname aan de Champions League in zijn debuutseizoen bij Benfica. Daar leek hij vorige week al zo goed als zeker van, nadat zijn ploeg voor eigen publiek met 4-1 won van FC Midtjylland. Ook in Denemarken bleken de Portugezen te sterk; met een 1-3 overwinning bereikte de ploeg probleemloos de laatste voorronde.

Wijnaldum wil in gesprek met Van Gaal: "Denk ik anders over"

Georginio Wijnaldum heeft zijn uitzichtloze situatie bij Paris Saint-Germain eindelijk in kunnen ruilen voor een nieuw avontuur. Bij zijn overstap naar AS Roma (op huurbasis, met optie tot koop) ging het veel over zijn kansen op een plek in de WK-selectie van Oranje in november. Voor hemzelf was dat echter totaal geen thema.

'Feyenoord en Fortuna vinden oplossing: huur Bassett gaat tóch door'

Feyenoorder Cole Bassett wordt komend seizoen tóch verhuurd aan Fortuna Sittard. Beide clubs zagen de deal sowieso al zitten, maar een huurconstructie bleek een lastig verhaal. Inmiddels zouden de verschillende partijen toch tot een oplossing zijn gekomen.

'Feyenoord zit AZ dwars en maakt werk van Argentijns transfertarget'

Feyenoord heeft wederom een speler uit Zuid-Amerika op het oog. Het gaat om 21-jarige Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude. De spelmaker, die nog tot eind 2024 onder contract staat bij het Argentijnse Godoy Cruz, gold ook al als belangrijk transfertarget voor AZ.

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie wedstrijd, wat mij tevens doet beseffen wat een geweldige prestatie het was van feyenoord tegen ol. mar. in de halve finale.Want deze eindigden nog boven monaco afgelopen jaar en spelen dit jaar champions l. .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen