'Feyenoord zit AZ dwars en maakt werk van Argentijns transfertarget'

9 augustus 2022, 23:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft wederom een speler uit Zuid-Amerika op het oog. Het gaat om 21-jarige Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude. De spelmaker, die nog tot eind 2024 onder contract staat bij het Argentijnse Godoy Cruz, gold ook al als belangrijk transfertarget voor AZ.

Ook bij Feyenoord is Bullaude al lange tijd in beeld, wist 1908.nl te melden. De club kan sinds dinsdag ook echt doorpakken, nadat duidelijk werd dat de verhuur van Cole Bassett aan Fortuna Sittard [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/405646/feyenoord-en-fortuna-vinden-oplossing-huur-bassett-gaat-toch-door/,_blank,toch wel mogelijk bleek]. Bullaude moet diens plek in de selectie van trainer Arne Slot gaat overnemen.

De rechtsbenige Bullaude speelt al zijn hele leven bij Godoy Cruz. Hij werd er opgeleid, brak er door naar het eerste elftal en heeft er inmiddels 93 officiële wedstrijden gespeeld. Daarin scoorde hij achttien keer en gaf hij zeven assists. FootballTransfers schat zijn marktwaarde in op vier miljoen euro. 

AZ

Eerder deze transferwindow werd Bullaude al enkele keren in verband gebracht met AZ. De club zou nog altijd geïnteresseerd zijn, maar kan volgens 1908.nl verder gaan kijken. 'De Alkmaarders lijken kansloos nadat Feyenoord zich officieel in Argentinië gemeld heeft.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen