Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Feyenoord en Fortuna vinden oplossing: huur Bassett gaat tóch door'

'Feyenoord en Fortuna vinden oplossing: huur Bassett gaat tóch door'

Zet in op een voetbalwedstrijd en krijg tot €50,00 welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 augustus 2022 – Feyenoorder Cole Bassett wordt komend seizoen tóch verhuurd aan Fortuna Sittard. Beide clubs zagen de deal sowieso al zitten, maar een huurconstructie bleek een lastig verhaal. Inmiddels zouden de verschillende partijen toch tot een oplossing zijn gekomen.

Dat schreef het doorgaans betrouwbare Feyenoord-platform 1908.nl. Eerder was het probleem dat Feyenoord Bassett zelf nog altijd niet onder contract heeft staan. Hij werd in januari voor anderhalf jaar gehuurd (met optie tot koop) van het Colorado Rapids. Een constructie waarin hij werd doorverhuurd leek aanvankelijk niet haalbaar. Deze week hebben de drie clubs dus echter toch een oplossing gevonden. 

Feyenoord behoudt daarbij het recht om de koopoptie na het huidige seizoen te lichten. In de hoofdmacht van de Rotterdamse club kwam Bassett tot dusver tot acht officiële optredens, waarin hij goed was voor één assist. Bij Fortuna zou de 21-jarige Amerikaanse middenvelder het gat dat de vertrokken Zian Flemming heeft achtergelaten kunnen opvullen. 

Feyenoord neemt afscheid van Skogen
Wie sowieso is vertrokken bij Feyenoord, is de 21-jarige Sondre Skogen. De Noorse verdediger werd in 2020 aangetrokken om de jeugdopleiding te versterken, maar in Rotterdam-Zuid bleek geen grote toekomst voor hem in het verschiet te liggen. Zijn enige wedstrijden in het betaald voetbal maakte hij tot dusver bij Excelsior, waar hij in seizoen 2020/21 op huurbasis zeven duels speelde. De Noor keert nu terug naar zijn thuisland, waar hij gaat spelen voor Mjøndalen IF.  Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd