Deze elf moeten PSV tegen Monaco in de race houden voor de CL

9 augustus 2022, 19:16

PSV heeft bekendgemaakt met welke elf namen het gaat proberen de play-offs voor de Champions League te bereiken. Die basiself is dezelfde die een week eerder een 1-1 gelijkspel meenam uit Monte Carlo. Ten opzichte van de competitiestart tegen FC Emmen keren Ibrahim Sangaré, Guus Til, Phillipp Mwene en Ismael Saibari terug in de basis.

In het geval van Sangaré leek het er al op dat hij zou gaan spelen, al was het toch even de vraag na de blessure die hij een week eerder in de heenwedstrijd opliep. Hij bleef negentig minuten op de bank tegen FC Emmen, maar verschijnt vandaag dus weer fris aan de aftrap. 

Til, Mwene en Saibari zagen afgelopen zaterdag Xavi Simons, Ki-Jana Hoever en Johan Bakayoko op hun posities spelen, maar krijgen hun basisplaats voor dit cruciale duel dus weer terug. Ook de overige namen zijn geen verrassingen. Walter Benítez, Jordan Teze, Armando Obispo, Philipp Max, Joey Veerman, Cody Gakpo en Luuk de Jong maken de formatie compleet. 

PSV trapt om 20.30 uur af tegen AS Monaco. Na het 1-1 gelijkspel uit de heenwedstrijd zal het voor eigen publiek moeten winnen om de laatste voorronde te bereiken. Daarin is Rangers FC of Union Sint-Gillis de tegenstander. 

Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk ook 50/50 maar hoop natuurlijk PSV als Nederlander.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen