'Leegloop nog niet ten einde: vertrek Kökcü bij Feyenoord dreigt'

9 augustus 2022, 17:47

De leegloop bij Feyenoord is mogelijk nog altijd niet ten einde. De club zag maandag Marcos Senesi vertrekken, onderhandelt met Benfica over Fredrik Aursnes en kan ook nog altijd Orkun Kökcü kwijtraken. Dat vertelde Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van zijn werkgever Voetbal International.

"Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü", weet de verslaggever. "De kans is denk ik fifty-fifty dat hij vertrekt. Ze zijn ermee bezig. Ik denk dat de kans het grootst is dat hij naar Engeland gaat, maar er is ook veel interesse uit Italië." Feyenoord zag deze zomer met Senesi, Luis Sinisterra, Tyrell Malacia, Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson al zes basisspelers van het afgelopen seizoen vertrekken. Met een mogelijk vertrek van Aursnes en dus ook Kökcü zou dat aantal tot acht op kunnen lopen. 

Wilfried Gnonto

Daar tegenover stond de komst van liefst tien spelers. Quinten Timber, Javairo Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Marcos López, Mats Wieffer, Danilo, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen werden aangetrokken om de vele uitgaande transfers op te vangen. Een naam die echter ook al vaak aan Feyenoord gelinkt werd, is die van Wilfried Gnonto. De Rotterdammers leken goede papieren te hebben voor zijn komst, maar Krabbendam legt uit waarom hij nog altijd niet voor Feyenoord speelt.

"Het probleem was dat Slot niet zo goed wist wat hij met hem moest. Het is wel een goede speler, maar als trainer kijk je natuurlijk ook naar de manier van spelen en welke speler je daar het best voor kunt gebruiken. Ondanks dat hij veel kwaliteiten heeft, zag Slot niet hoe hij in de speelwijze zou passen. Dat heeft ervoor gezorgd dat het vertraging opliep en misschien nu helemaal van de baan is, omdat ze al genoeg aanvallers hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Erik
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg strik erom heen en verkopen voor een goede prijs!!!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijft wel heel weinig over dan.Ik neem aan alleen voor de hoofdprijs...

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een Krammendammetje, man zit er altijd naast. iedereen kan roepen 50% dat iemand blijft. Contract open breken en volgend jaar verkopen voor de hoofdprijs. 30-40 miljoen

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krabby is gewoon een van de slechtste watchers die er zijn .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

maak nou geen grap zometeen bijna nieuw elftal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen