Jahanbakhsh neemt Feyenoord bij de hand in ruime oefenzege

9 augustus 2022, 16:00

Feyenoord is dinsdagmiddag sterk voor de dag gekomen in een besloten oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. De reserves en jeugdspelers die trainer Arne Slot het veld in stuurde, waren met 5-0 te sterk voor de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Alireza Jahanbakhsh eiste met twee doelpunten een hoofdrol op. 

Afgelopen weekend begon de eerste keuze van Feyenoord al goed aan de competitie. Tegen Vitesse werd er eveneens vijf keer gescoord: 2-5. Voor Jahanbakhsh, die zich na een zwak debuutseizoen wil revancheren, was toen geen basisplaats weggelegd. Daarbij zag hij ook nog eens hoe concurrenten Patrik Wålemark en Javairô Dilrosun wél hun doelpunt meepikte. Tegen Dordrecht gaf de Iraniër echter op gepaste wijze antwoord.

Zo schreef Feyenoord in het wedstrijdverslag op de clubwebsite hoe Jahanbakhsh na twaalf minuten al belangrijk was in het druk zetten, waar de 1-0 van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/405347/fortuna-praat-met-feyenoord-over-twee-middenvelders/,_blank,Fortuna Sittard-target] Cole Bassett uit viel. De andere twee doelpunten voor rust nam Jahanbakhsh zelf voor zijn rekening. In de 35e minuut benutte hij een strafschop en nog geen drie minuten later wist hij ook een vrije trap van grote afstand tot doelpunt te promoveren.

Na rust liep de score verder uit via doelpunten van jeugdspelers Noah Naujoks en Aliou Baldé. De Rotterdammers wonnen met 5-0, waarmee de reserves van de club niet alleen speelminuten, maar ook vertrouwen op deden. Zaterdagavond speelt Feyenoord de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In De Kuip komt om 21.00 uur sc Heerenveen op bezoek. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TeamSchipper75
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doortrekken die lijn en met een beetje geluk erbij kan AliReza gewoon een nuttige speler zijn voor Feyenoord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen