Wijnaldum hoopt op Oranje na transfer: "Is zeker niet onmogelijk"

Wijnaldum hoopt op Oranje na transfer: "Is zeker niet onmogelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 augustus 2022 – Georginio Wijnaldum is blij dat hij dit seizoen voor AS Roma speelt. De middenvelder zat bij Paris Saint-Germain op een dood spoor, maar voelt vanaf dag een het vertrouwen bij de Italiaanse club. José Mourinho heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn komst.

"Vanaf ons eerste gesprek, dacht ik: daar wil ik naartoe. Hij is een geweldige trainer, zijn carrière is ongelooflijk. Hij heeft zoveel prijzen gepakt en goede clubs getraind. Ik denk dat alle voetballers wel met hem willen werken", vertelt Wijnaldum tijdens zijn presentatie. Hij voelt zich nu al gewaardeerd bij zijn nieuwe werkgever. "De club was heel vastberaden om mij te halen. Dat voelde goed. Ik heb ook met Mohamed Salah en Kevin Strootman gesproken. Zij hadden alleen maar positieve verhalen."

De middenvelder hoopt dat hij snel in vorm is, al was de voorbereiding niet optimaal tot dusver. "Het was anders dan normaal, maar het is niet zo dat ik helemaal niets gedaan heb. Ik denk dat ik klaar ben om te spelen, maar de trainer gaat dat bepalen, met behulp van de fysio's", aldus Wijnaldum, die weet dat hij de komende maanden moet pieken om weer onderdeel te zijn van Oranje. Hij wil dolgraag mee naar het wereldkampioenschap in Qatar.

"Normaal kun je in een seizoen groeien, nu moet je ijzersterk beginnen omdat het WK in de winter is. Voor mij is het heel belangrijk om goed te starten. Dat is zeker niet onmogelijk", stelt Wijnaldum, die hoopt dat hij hetzelfde niveau kan bereiken als bij Liverpool. "Daar vielen alle puzzelstukjes perfect in elkaar. In Parijs was dat niet zo, omdat we een ander systeem speelden. Ik hoop dat ik mezelf van mijn beste kant kan laten zien. Dat is bij PSG niet gelukt."

Reacties

gerelateerd