'Ten Hag denkt weer aan Eredivisiespeler: PSV moet opletten'

9 augustus 2022, 14:22

Manchester United gaat waarschijnlijk aankloppen in het Philips Stadion om te praten over Cody Gakpo. De aanvaller van PSV wordt al wekenlang aan een transfer gelinkt, maar staat nog altijd onder contract in Eindhoven. Daar wil Erik ten Hag nu van profiteren.

ESPN weet dat de Engelse club geïnteresseerd is in de handtekening van de buitenspeler, maar dat een concreet bod nog niet uitgebracht is. Nottingham Forest en Leeds United zouden eerder wel serieus in de markt zijn geweest, maar Gakpo zet in op een grotere club. Mogelijk biedt zijn landgenoot Ten Hag hem nu een uitweg. Manchester United werd de voorbije periode aan meerdere aanvallers gelinkt, maar niet een werd daadwerkelijk aangetrokken.

Lees ook: Van Nistelrooy looft Sangaré en blijft hopen op langer Gakpo-verblijf

Ajacied Antony zou te duur zijn, terwijl Benjamin Sesko van Red Bull Salzburg over een jaar de overstap maakt naar Leipzig. Nu zou Gakpo bovenaan het wensenlijstje staan van de Nederlandse oefenmeester, die de eerste competitiewedstrijd met 2-1 verloor van Brighton & Hove Albion. In dat duel werd duidelijk dat er voorin nog wel wat kwaliteit bij moet, helemaal omdat nog altijd niet duidelijk is wat er met Cristiano Ronaldo gaat gebeuren. Hij wil weg, maar staat nog altijd onder contact bij de Engelse club.

Eredivisie-reünie

Eerder deze zomer haalde Ten Hag al drie spelers met een verleden in de Eredivisie: Tyrell Malacia kwam over van Feyenoord, Lisandro Martinez maakte de overstap van Ajax naar United en ook voormalig Ajacied Christian Eriksen tekende een contract op Old Trafford. Ook Marko Arnautovic, die in het verleden bij FC Twente samenwerkte met de keuzeheer, zou hoog op het wensenlijstje staan. Gakpo zou volgens het medium ongeveer veertig miljoen euro moeten kosten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FRlife
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft op het middenveld body en voetbal nodig En een spits van caliber.. geen gakpo

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag en transfers? We kennen allemaal Klaiber en Labyad. Is daar geen scouting of TD bij Manchester United?

PeterH-85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan bij ManU geen CL spelen 😂

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie gaat die man tegenhouden bij United? Is er daar geen TD die kan zeggen: Hallo deze trainer heeft totaal geen visie qua transferbeleid en haalt alleen maar Eredivisiespelers, Nederlanders of spelers waar hij in het verleden mee heeft gewerkt.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd en ik mag aannemen dat Gakpo ook niet veel goedkoper is dan die man met dat korte lontje uit Amsterdam.

Junkyard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die man met het korte lontje speelde opvallend in de Champions League, Gakpo speelde in de EL en Conference League, net zo veel waard lijkt meer op de wens is de vader van de gedachte.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg ook nergens net zoveel. Ik snap ook wel dat je je als speler meer in de kijker speelt in de CL dan in de EL, maar Anthony vond ik in de CL wel meevallen hoor. Haller was de man daar en we weten allemaal dat die juist in de eredivisie weer tegenviel, dus ook dat zegt weinig. Als Anthony 85 miljoen waard is dan Gakpo toch zeker 60. Dat is wat ik wil zeggen.

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Ten Hag de opdracht voor dit seizoen niet helemaal begrepen heeft. De Glaziers hebben hem gevraagd om weer een gooi te doen naar het landskampioenschap en daarbij volgend jaar Champions League te spelen. Maar ik denk dat Ten Hag verstaan heeft om volgend jaar Championship te spelen en dan kampioen te worden.

Wilelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn jullie nou niet zo langzamerhand van die Ten Hag kots beu Deze trainer denkt dat hij in Engeland alles kan ik garandeer dat deze trainer de kerst niet haalt ,dan hebben ze hem allang er uit geschopt en dat is maar goed ook .Als je denk dat je de spelers in Engeland naar je hand kan zetten dan heb je het helemaal mis Als je shoppen wil lekker in Engeland blijven maar die viool kan de taal niet ,dus kopen we Hollanders.

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die viool kan de taal niet…. hmmm.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen