Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit staat er financieel op het spel voor PSV tegen AS Monaco

Dit staat er financieel op het spel voor PSV tegen AS Monaco

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 augustus 2022 – PSV gaat zich vanavond proberen te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. Om 20.30 uur beginnen de Eindhovenaren aan de return tegen AS Monaco. Slaagt PSV erin door te stoten naar het laatste voorportaal, dan rinkelt de kassa in het Philips Stadion. Samen met Jack's Casino zet FCUpdate.nl uiteen wat er in financieel opzicht op het spel staat in Eindhoven.

Doorstoten naar de play-offs van de Champions League is zeer lucratief voor PSV. Wordt AS Monaco verslagen, dan ontvangt de winnaar van de Johan Cruijff Schaal minstens een bonus van vijf miljoen euro. Dat bedrag kan PSV bijschrijven als het in de play-offs wordt uitgeschakeld door Union Sint-Gillis of Rangers. Denk je dat PSV ten koste van AS Monaco doorstoot naar de laatste voorronde? Zet in en win 1.65 keer je inzet.

In de play-offs zijn de financiële belangen nog een stuk groter. Bij het behalen van de groepsfase van de Champions League is PSV namelijk verzekerd van zo'n 35 miljoen euro aan inkomsten, zo berekende het Eindhovens Dagblad onlangs. Dat bedrag is als volgt opgebouwd: een startpremie van 15,64 miljoen euro, een coëfficiëntenbonus die tussen de 8 en 10 miljoen euro zal liggen, 4 à 5 miljoen euro aan recettes en nog wat 'extraatjes' uit de UEFA-pot. Bovendien is ieder behaald punt op het veld 930.000 waard.

Europa League
Maar zover is het allemaal nog niet. Er is ook een kans dat PSV vanavond door Monaco wordt uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League. In dat geval neemt de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij dit seizoen deel aan de groepsfase van de Europa League. In dat toernooi is PSV verzekerd van net wat minder dan 10 miljoen euro aan inkomsten. Verwacht je dat Monaco ten koste van PSV doorstoot naar de play-offs? Zet in en win 2.10 keer je inleg.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties