Streuer over Feyenoord-gerucht: "Ze weten niet waar ze over praten"

9 augustus 2022, 13:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente en Feyenoord hebben nog geen akkoord bereikt over Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers hadden een bod uitgebracht op de middenvelder, maar dat werd door technisch directeur Jan Streuer van tafel geveegd. Daarna is het stil geworden. Een tweede bod is nog niet uitgebracht.

Dat vertelt de beleidsbepaler van de Enschedeërs aan Leon ten Voorde van TC Tubantia. In het voetbalpraatprogramma VTBL werd maandagavond gezegd dat de clubs bijna akkoord waren over een deal. "We hebben vandaag te horen gekregen dat Feyenoord een bod heeft gedaan, en als ze daar nog een miljoentje bovenop doen, is het rond", vertelde presentator Simon Zijlemans. Daar is volgens Streuer echter niets van waar: "Ze weten niet waar ze over praten."

Feyenoord zou in Zerrouki een ideale opvolger zien van Fredrik Aursnes, die bovenaan het wensenlijstje van Benfica staat. De Noor kwam een jaar geleden voor een paar ton naar Rotterdam en zou nu voor miljoenen kunnen vertrekken. Een deel van dat bedrag moet dan geïnvesteerde worden in de middenvelder van FC Twente, al willen de Tukkers niet zomaar meewerken. De club hield tot dusver de complete basis bij elkaar en wil dat graag zo houden.

"Ik weet niet of tien miljoen euro wel genoeg is voor hem", vertelde Ron Jans eerder al in gesprek met ESPN. "Maar als trainer is het niet verstandig om over bedragen te gaan praten, want ik verkoop geen spelers. Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

elgenio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het niet verstandig is voor een trainer om over prijzen te praten, waarom doet hij het dan. Feyenoord moet gewoon verder zoeken en laat Twente maar lekker zitten .Volgend jaar halve prijs.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen