Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kieftenbeld beleeft 'nachtmerrie' opnieuw: "Ik hoorde het kraken"

Kieftenbeld beleeft 'nachtmerrie' opnieuw: "Ik hoorde het kraken"

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 augustus 2022 – Maikel Kieftenbeld beleefde zaterdagavond een wedstrijd om snel te vergeten, maar dat zal niet lukken. Nadat hij eerst een eigen doelpunt maakte, raakte hij in de laatste secondes van het duel met PSV geblesseerd aan zijn kruisband. Daardoor is zijn seizoen afgelopen en moet hij maandenlang revalideren. De voetballer van FC Emmen noemt het 'een nachtmerrie'.

"Eigenlijk wist ik al wel meteen dat het foute boel was. Ik hoorde het kraken en barstte meteen van de pijn. Dan weet je wel hoe laat het is", aldus Kieftenbeld in gesprek met het Algemeen Dagblad. Drie jaar geleden liep hij deze blessure ook al eens op, toen als speler van Birmingham City. "Ik weet dus hoe zwaar de komende maanden gaan worden voor me. Eerst een paar weken wachten totdat je geopereerd kunt worden, vervolgens revalideren in het krachthonk en maanden later pas weer dat veld op. Echt, dit komt zo ongelooflijk hard aan. Een nachtmerrie, dat is het."

De Braziliaan Savinho kwam in botsing met de middenvelder, maar hij verwijt de voetballer niets. "Het is gewoon botte pech wat me is overkomen. Dan nóg stel ik mezelf de hele tijd vragen. Zo van: waarom stond ik precies op die plek? Waarom floot de scheidsrechter verdorie nou niet tien seconden eerder af? Alleen: je kwelt jezelf er alleen maar mee", aldus Kieftenbeld, die nota bene debuteerde voor de promovendus. Daarin maakte hij dus ook nog een eigen doelpunt.

"Ik kan goed begrijpen dat die goal er wat onhandig uit zag. Maar, geloof me, ik had bij wijze van spreken wel vier van dat soort eigen doelpunten willen maken als ik daarmee deze blessure had voorkomen. Viel er tenminste nog wat te lachen", aldus de routinier, die positief probeert te blijven. "Ik ga keihard knokken om weer superfit te worden. En ik weet zeker dat me dit gaat lukken." Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd