'Heeft Memphis toch een toekomst bij Barça? Chelsea wil concurrent'

'Heeft Memphis toch een toekomst bij Barça? Chelsea wil concurrent'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 augustus 2022 – Memphis Depay wordt de hele zomer al gelinkt aan een vertrek bij FC Barcelona, maar mogelijk heeft Xavi hem tijdens het seizoen toch nodig. Dat heeft alles te maken met de laatste geruchten omtrent Pierre-Emerick Aubameyang. Chelsea wil hem graag terughalen naar de Premier League.

De Gabonese spits maakte afgelopen winter de overstap van Engeland naar Spanje. Zijn eerste maanden werden een groot succes. Hij scoorde elf doelpunten in zeventien wedstrijden. Een uitstekende start, maar dit seizoen lijkt zijn rol minder groot te worden. Dat heeft alles te maken met de komst van Robert Lewandowski, die niet is gehaald om op de bank plaats te nemen.

Bij Chelsea kan hij basisspeler worden, maar zelf wil hij graag in Camp Nou blijven. Zelfs als hij niet wekelijks kan spelen, geeft hij de voorkeur aan een langer verblijf in Catalonië. Mogelijk gaat Barça hem toch proberen naar de uitgang te begeleiden. Het is een publiek geheim dat de club ruimte moet maken in het salarishuis en een vertrek van de spits kan daar bij helpen. Mocht de clubleiding dat van plan zijn, biedt dat meteen mogelijkheden voor Memphis. Hij is nu de derde keuze in de punt van de aanval, maar schuift een plaatsje op in de hiërarchie als Aubameyang verkast.

Timo Werner
Chelsea is druk op zoek naar een spits nu Timo Werner de club gaat verlaten. De aanvaller maakte twee jaar geleden de overstap van RB Leipzig naar de Londenaren, maar wist nooit onomstreden te worden en keert daarom terug bij zijn oude club. Fabrizio Romano weet dat de Duitsers twintig miljoen euro overmaken. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen. Alleen een medische keuring moet nog gedaan worden voor de deal wereldkundig gemaakt kan worden.

Reacties

gerelateerd