Emoties bij Senesi: "Afscheid nemen bij Feyenoord doet me veel"

8 augustus 2022, 21:10

Marcos Senesi is officieel geen Feyenoorder meer. De Argentijnse verdediger rondde maandagmiddag zijn transfer naar het Engelse Bournemouth definitief af. Na liefst 116 officiële wedstrijden komt er voor Senesi een einde aan drie seizoenen in De Kuip, waar hij op de clubwebsite geëmotioneerd op terugblikte.

"Afscheid nemen van Feyenoord doet me veel", werd de Argentijn geciteerd. "Feyenoord was mijn eerste club in Europa en ik heb me altijd erg thuis gevoeld in Rotterdam. Ik heb met de club en de supporters een mooie weg afgelegd en indrukwekkende tijden beleefd. Niet in de laatste plaats door onze prestaties in Europa vorig seizoen", doelde hij op het bereiken van de finale van de Conference League.

"Met dat doel ben ik drie jaar geleden ook naar Rotterdam gekomen en ik ben nog altijd heel blij met die keuze. Spelen bij Feyenoord heeft een boost gegeven aan mijn ontwikkeling en mijn leven enorm verrijkt. Ik ben iedereen bij deze club en de trouwe aanhang dan ook enorm dankbaar", zo sloot de publiekslieveling af. 

Ook op social media liet Senesi vervolgens nog van zich horen. Daar sprak hij zijn dank uit naar zijn ploeggenoten, trainers, medische staf, andere medewerkers binnen de club en - nogmaals - de supporters. 'De Kuip is geweldig vanwege de passie die jullie naar elke wedstrijd meenemen. Als Feyenoord zal ik jullie altijd in mijn hart blijven meedragen.' 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen