Sangaré wil signaal afgeven aan Gakpo: "Zou ik geweldig vinden"

Sangaré wil signaal afgeven aan Gakpo: "Zou ik geweldig vinden"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 augustus 2022 – PSV bereidt zich met een goed gevoel voor op de belangrijke return in eigen huis tegen AS Monaco. Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (3-5) begon ook het Eredivisieseizoen goed met een 4-1 zege op FC Emmen. En dat goede gevoel werd zondag ook nog eens versterkt door de contractverlenging van de zeer begeerde Ibrahim Sangaré.

Ook de middenvelder zelf is blij met zijn nieuwe verbintenis tot medio 2027. "Dit geeft veel rust in het hoofd", vertelde hij tijdens de persconferentie van maandagmiddag, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Ik voel me hier prettig en wil mijn ontwikkeling bij PSV nu doorzetten. Een club waar ik nog heel veel kan leren ook. We hebben doelen die gelijk zijn aan de afgelopen jaren en voelen ook de frustratie van het vorig jaar gemiste kampioenschap. Het geeft alleen maar motivatie om het dit jaar nog beter te doen."

Uit de woorden van de Ivoriaan blijkt duidelijk dat hij ondanks de vele interesse uit het buitenland nog niet klaar is in Eindhoven. Al sluit hij een vertrek ook nog niet helemaal uit. "In het voetbal kun je nooit alles garanderen, maar deze contractverlenging zegt wel iets lijkt me." Bovendien hoopt hij een signaal af te geven aan ploeggenoot Cody Gakpo, van wie een vertrek nog altijd dreigt. "Het zou heel mooi zijn voor mij en het team als hij ook blijft. Ik waardeer hem enorm en zou het geweldig vinden als we dit jaar met deze groep bij elkaar kunnen blijven."

AS Monaco 
Dinsdagavond om 20.30 uur speelt PSV mét Sangaré de belangrijke return tegen AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Na het 1-1 gelijkspel in het Stade Louis II moeten de Eindhovenaren voor eigen publiek winnen om de laatste voorronde te bereiken, waarin Rangers FC of Union Sint-Gillis de tegenstander zal zijn. Sangaré zelf zal in ieder geval uitgerust aan de aftrap staan, nadat hij tegen FC Emmen niet in actie hoefde te komen. "Ik kon goed herstellen door de extra rust en voel me nu frisser dan vorige week."

Lees ook: PSV heeft na verlenging Sangaré nog drie prioriteiten

Reacties

gerelateerd