KNVB verplaatst wedstrijd PSV als AS Monaco wordt verslagen

8 augustus 2022, 14:16

De KNVB denkt mee met PSV als de Eindhovenaren erin slagen zich ten koste van AS Monaco te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. PSV hoeft in dat geval op zaterdag 20 augustus niet in actie te komen tegen FC Volendam, zo meldt het ANP.

PSV hoeft bij kwalificatie voor de volgende voorronde van de Champions League pas op woensdag 31 augustus de wedstrijd tegen Volendam te spelen. De Eindhovenaren hebben dan extra tijd om zich voor te bereiden op de return tegen de winnaar van het tweeluik tussen Union Sint-Gillis en Rangers.

PSV speelt dinsdagavond de tweede wedstrijd tegen Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Vorige week eindigde de heenwedstrijd in een 1-1 gelijkspel. PSV kwam door een doelpunt van Joey Veerman op voorsprong, maar slaagde er niet in de overwinning over de streep te trekken.

Eerder deze zomer probeerde PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax te laten verplaatsen om zo een dag extra rust richting de eerste wedstrijd tegen Monaco te hebben. De KNVB honoreerde het verzoek niet; de termijn om met de wedstrijd te schuiven bleek te kort te zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En terecht

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen