Van Hooijdonk voorziet mogelijke reserverol voor Kökcü

8 augustus 2022, 10:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Op het middenveld van Feyenoord lijkt komend seizoen een forse concurrentiestrijd te ontstaan. Door de blessure van Orkun Kökcü hoefde trainer Arne Slot zondag nog geen moeilijke keuzes te maken, maar dilemma's zullen in de komende weken wel gaan volgen.

Met Sebastian Szymanski, Quinten Timber, Frederik Aursnes en Orkun Kökcü beschikt Arne Slot over vier potentiële basisspelers. Aursnes lijkt te gaan vertrekken, maar daar wil de Rotterdamse club FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki voor terug in de plaats halen, waardoor de strijd om een basisplek op het middenveld er niet minder op wordt.

Pierre van Hooijdonk geeft bij Studio Voetbal aan er niet van op te kijken als middenvelder Kökcü uiteindelijk het slachtoffer wordt van de concurrentiestrijd: "Hij zou het best wel lastig kunnen krijgen", geeft Van Hooijdonk aan. "Het is wel erg verrassend dat Feyenoord helemaal is leeggekocht na een heel goed seizoen, maar dat de speler van wie we vaak horen dat hij het supergoed doet nu nog bij Feyenoord zit. Hij heeft een redelijk seizoen gehad. Super vond ik het niet."

Rafael van der Vaart vindt dat Van Hooijdonk wel erg kritisch is op de prestaties van de Turkse middenvelder in het afgelopen seizoen, die onder Arne Slot uitgroeide tot een absolute sterkhouder: "Ik vond Kökçü vorig seizoen echt de allerbeste speler van Feyenoord. Je kon echt zien dat Feyenoord veel kans had om te winnen wanneer hij zijn dag had op het middenveld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen