Tannane maakt indruk: "Ook bij Feyenoord zou hij de beste zijn"

Tannane maakt indruk: "Ook bij Feyenoord zou hij de beste zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 augustus 2022 – Oussama Tannane maakte zondagmiddag namens NEC zijn rentree in de Eredivisie. De creatieve middenvelder was op het veld dominant aanwezig in De Goffert, wat hem na afloop dan ook op veel positieve kritieken is komen te staan.

Bij Studio Voetbal waren ze enorm onder de indruk wat de oud-speler van Vitesse zondagmiddag in het verloren duel met FC Twente liet zien. "Die was goed, hè? Dit is waarom we hem zoveel kwaliteiten toedichten. Hij was fenomenaal", vond Rafael van der Vaart. "Ik vind het mooi dat hij terug is."

De analist krijgt aan tafel bijval van Ibrahim Afellay, die ziet dat de middenvelder op een veel hoger niveau meekan. "Deze jongen kan gewoon bij de top-drie mee. Puur op basis van zijn kwaliteiten, want daar ligt het niet aan." Van der Vaart is het daarmee eens, maar weet niet of de Marokkaanse voetballer dat zou moeten willen.

"Dit is gewoon een eigenwijze klootzak. Hij doet gewoon zijn eigen ding, dat moet je niet willen aanpassen", aldus de voormalig-international van het Nederlands elftal. "Het is een vervelende jongen, maar hij is overal de beste. Als hij bij Feyenoord gaat spelen, is hij ook de beste. Hij is zo goed, maar als je dat gedrag weghaalt, wordt het een ideale prof. Dan haalt hij het er niet meer uit. Hij heeft dat gewoon een beetje nodig", besluit de 39-jarige analist.

Reacties

gerelateerd