Ten Hag kijkt na debuut jaloers naar landgenoot Van Bommel

8 augustus 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 7 augustus.

Media hebben gemengde gevoelens na 'horrorstart' van Ten Hag

Erik ten Hag kreeg in de voorbereiding veel complimenten van zijn spelers, maar de eerste competitiewedstrijd leverde een pijnlijke nederlaag op. Brighton & Hove Albion was met 1-2 te sterk. De Engelse media trekken hun eerste conclusies: de trainer kan niet toveren, zo bleek in het eerste Premier League-duel.

Ten Hag na 'teleurstellend' debuut: "Hebben meer spelers nodig"

Erik ten Hag beleefde een vervelend debuut bij Manchester United. De ploeg verloor in eigen huis van Brighton & Hove Albion. De oefenmeester was na zijn vuurdoop duidelijk: hij noemde het resultaat 'teleurstellend'.

Van Bommel blijft ongeslagen; Janssen ziet concurrent weer scoren

Mark van Bommel blijft foutloos in de Belgische competitie. Na drie wedstrijden is Royal Antwerp FC de enige ploeg die negen punten heeft verzameld. Makkelijk ging het zondagavond niet tegen OH Leuven, maar na negentig minuten stond er een 4-2 overwinning op het scorebord.

Schreuder moet puzzelen in voorhoede: "Brobbey is bizar goed"

Ajax beschikt over een overschot aan goede aanvallers, waardoor Alfred Schreuder een moeilijke puzzel moet leggen. Dat is de mening van Kenneth Perez en Arnold Bruggink na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Na rust begon het bij de Amsterdammers te lopen toen Brian Brobbey in de ploeg kwam.

Laporta spreekt zich weer uit over situatie van Frenkie de Jong

Joan Laporta heeft zich voor de zoveelste keer uitgelaten over de situatie van Frenkie de Jong. De voorzitter blijft hetzelfde praatje herhalen: ondanks alle geruchten over een transfer wil hij de middenvelder niet kwijt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen