Cillessen en Valencia bereiken compromis, NEC-doelman baalt

7 augustus 2022, 20:41   Bijgewerkt: 7 augustus 2022, 20:59

Jasper Cillessen mag zich binnen afzienbare tijd weer speler van NEC noemen. De doelman had onenigheid met Valencia over de deal, maar inmiddels is het gesteggel tussen beide partijen opgelost. De international moest nog geld hebben van de Spaanse club, maar die wilde dat niet betalen. Inmiddels zou er een compromis gesloten zijn.

Dat meldt De Gelderlander. Niets staat daardoor een transfer nog in de weg. Cillessen gaat in Nijmegen een contract voor drie seizoenen tekenen. De presentatie van de sluitpost stond eerder deze week al op de planning, maar door de problemen tussen club en speler werd het persmoment tot dusver twee keer verplaatst. Nu lijkt alles snel in orde te komen, waardoor de keeper mogelijk in de volgende speelronde mee kan doen bij NEC.

Mattijs Branderhorst

Zondag stond Mattijs Branderhorst nog onder de lat. Hij was het afgelopen seizoen een stabiele doelman, maar lijkt nu toch zijn plek te verliezen in de basis. "Dat is flink balen voor mij. Ik heb een dagje nodig gehad om het naast me neer te leggen. Of het nou eerlijk is of niet, ik moet gewoon doorgaan", aldus de keeper in gesprek met ESPN. Een vertrek uit De Goffert is dan ook niet uitgesloten. "Ik houd de opties open. Misschien is er iets mogelijk als de juiste match langskomt en er iets te regelen is met de club."

De doelman wilde er niet teveel over nadenken en besloot daarom met een knipoog: "Ik heb mijn hele carrière gedacht: wat is het verschil tussen mij en een keeper van het Nederlands elftal? Nu krijg ik de ideale maatstaf. Ik kan veel van Jasper leren, dus zo probeer ik positief te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen