Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ekkelenkamp-soap officieel voorbij met contract in Antwerpen

Ekkelenkamp-soap officieel voorbij met contract in Antwerpen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 augustus 2022 – Jurgen Ekkelenkamp mag zich officieel speler van Royal Antwerp noemen. De middenvelder komt over van Hertha BSC en tekent in de Belgische havenstad een contract voor vier seizoenen. De transfer mag een stuntje genoemd worden, aangezien hij in eerste instantie op weg leek naar competitiegenoot Club Brugge.

De middenvelder zou al zo goed als akkoord zijn geweest met de Belgische kampioen, waar hij werd gezien als opvolger van toptalent Charles De Ketelaere. Uiteindelijk veranderde de Nederlander toch nog van gedachte, mede door technisch directeur Marc Overmars. De middenvelder kende de bestuurder van Antwerp FC al van hun gezamenlijke periode bij Ajax.

Ekkelenkamp verkaste vorig seizoen naar Hertha BSC omdat bij Ajax weinig speelminuten in het verschiet lagen, maar zijn transfer naar de Bundesligaclub werd geen succes. De middenvelder kwam slechts sporadisch aan spelen toe en hoefde in de nieuwe jaargang helemaal niet te rekenen op veel minuten. Daarom wilde hij zelf dolgraag de overstap maken naar België, waar hij onder zijn landgenoot Van Bommel een vaste waarde hoopt te worden.

Volgens Belgische media betaalt de club ongeveer 4,5 miljoen euro voor de Nederlander, die in Duitsland dus niet hoefde te rekenen op een basisplaats. Hij had daar forse concurrentie van Kevin-Prince Boateng, Lucas Tousart en Vladimir Darida. Eerder deze voorbereiding meldde het Duitse Kicker al dat 'een basisplaats ver weg was' voor de jeugdinternational van Oranje.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd