Ajax-nieuweling Sánchez droomt al van Champions League-mijlpaal

7 augustus 2022, 19:27

Jorge Sánchez is met torenhoge verwachtingen geland in Nederland. De toekomstige speler van Ajax is enorm ambitieus, zo blijkt uit zijn eerste interview na aankomst op Schiphol. De vleugelverdediger komt over van Club America en droomt nu al van de Champions League-finale.

"We willen weer kampioen worden. Ze zijn heel vaak kampioen geworden en doen altijd mee om de prijzen. De laatste jaren hebben ze het goed gedaan in de Champions League. Een paar jaar terug haalden ze de finale net niet. Ik ga er alles aan doen om de Champions League-finale te bereiken, nog vaker de Eredivisie te winnen en geschiedenis te schrijven, zoals Ajax als grote club al vaker deed", vertelt de voetballer voor de camera van ESPN.

Sánchez wordt naar Amsterdam gehaald als vervanger van Noussair Mazraoui, die transfervrij naar Bayern München verkaste. De voetballer moet de medische keuring nog doorstaan voor hij zijn handtekening zet onder een contract. Volgens De Telegraaf gaat het om een verbintenis van vijf jaar voor de voetballer, die naar verluidt vijf miljoen euro kost. Door bonussen kan dat nog oplopen met vijf ton, terwijl zijn oude club ook nog een doorverkooppercentage krijgt bij een toekomstige deal.

In Amsterdam moet de 24-jarige speler de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch. Hij was afgelopen weekend trefzeker tegen Fortuna Sittard, maar in de voorbereiding waren er nog wat twijfels over het talent. Sean Klaiber werd sowieso te licht bevonden, waardoor de komst van de nieuwkomer geen overbodige luxe is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen