'Gepromoveerde Engelsen brengen bod uit op Cody Gakpo'

7 augustus 2022, 16:53

Cody Gakpo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Nottingham Forest. De gepromoveerde club heeft een eerste bod uitgebracht op de 23-jarige aanvaller van PSV, die nog altijd geen besluit heeft genomen over waar zijn toekomst ligt.

Dat schrijft het Franse Foot Mercato. Nottingham Forest promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League en acht de komst van Gakpo noodzakelijk om lijfsbehoud af te dwingen. De concurrentie om zijn krabbel is echter fors: eerder werd de reserveaanvoerder van PSV al in verband gebracht met een overstap naar Arsenal en Leeds United.

Lees ook: Gakpo: "Aannemelijker dat ik blijf als we Champions League halen"

PSV hoopt de aanvaller eveneens te behouden. Zaterdagavond gaf de buitenspeler aan dat hij een langer verblijf in de Eredivisie overweegt als PSV zich weet te plaatsen voor de Champions League. In de eerste wedstrijd van de derde voorronde tegen AS Monaco speelden de Eindhovenaren met 1-1 gelijk. Als PSV naast een ticket grijpt, wil de club Gakpo voor een recordbedrag verkopen.

Nottingham Forest wil niet alleen voor Gakpo winkelen in de Eredivisie. Ook de naam van Willem II-spits Jizz Hornkamp wordt in verband gebracht met een overstap naar de promovendus. Hornkamp wilde daar nog weinig over kwijt. "Maar heel eerlijk: de Premier League zou een droom zijn", reageerde hij in gesprek met het Brabants Dagblad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nooit doen. De kans is groot dat je het hele jaar tegen degradatie knokt en als aanvaller niet bijster veel aan aanvallen toekomt. Met een beetje pech degradeer je en sta je ineens bij een Championship onder contract. Weghorst speelde bij een mooie club in de Bundesliga, koos voor Burnley en voordat hij het wist speelde hij in Turkije. Denk dat hij dat ook anders voor ogen had.

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weghorst is wel een ander type, die als spits vooral goed is in de zestien. Gakpo heeft juist ruimte nodig en dan kun je nog wel eens goed zitten bij een ploeg die veel zal moeten verdedigen. Maar laten we vooral hopen dat hij bij PSV blijft.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als psv morgen doorgaat tegen monaco , zou hij gewoon in eindhoven moeten blijven.Wat moet je bij n.f.?, die is daar veel te goed voor.

Sjel70
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

P.S.V gaat zich gewoon plaatsen!Zou ook niet slim zijn om voor deze club te kiezen.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie club man. Die heeft 2 keer zoveel Europa cup 1 bekers dan PSV in de prijzenkast staan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen