'Ten Hag denkt aan oude bekende uit periode bij FC Twente'

7 augustus 2022, 16:14   Bijgewerkt: 7 augustus 2022, 16:20

Erik ten Hag is in de zoektocht naar aanvallende versterkingen voor Manchester United uitgekomen bij Marko Arnautovic. De Oostenrijkse aanvaller kan zodoende terugkeren naar de Premier League, maar zijn huidige werkgever Bologna is vooralsnog niet van plan om mee te werken aan een transfer.

Dat schrijft The Athletic. De 33-jarige aanvaller werkte in het verleden al samen bij FC Twente, waar de aanvaller zijn loopbaan lanceerde. Tussen 2007 en 2009 kwam de aanvaller tot 59 optredens, waarin hij veertien keer trefzeker was en tien doelpunten voorbereidde. Ten Hag, die destijds assistent was, zag de aanvaller vervolgens naar Inter vertrekken.

Daar slaagde Arnautovic niet, maar bij Werder Bremen en later in de Premier League bij Stoke City en West Ham United ontpopte de 102-voudig international zich tot smaakmaker. Arnautovic koos in 2019 verrassend voor een overstap naar het Chinese Shanghai Port. Bologna gunde hem vorig jaar een nieuwe kans op de Europese velden.

Afgelopen seizoen groeide Arnautovic met veertien doelpunten in de Serie A uit tot de grote man aan de kant van Bologna. De spits heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Italiaanse middenmoter.

Lees ook: 'Ten Hag ziet bij Bayern München alternatief voor Antony'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wil ten hag cl ( conference league) , of cl (champions league). Zo te zien het 1e

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen