Justin Bijlow ziet af van aanvoerdersband bij Feyenoord

Justin Bijlow ziet af van aanvoerdersband bij Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 augustus 2022 – Justin Bijlow is liever niet de aanvoerder van Feyenoord. De doelman van de Rotterdammers droeg vorig seizoen regelmatig de aanvoerdersband, maar gaf deze tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse aan Gernot Trauner. Arne Slot weet nog niet of dat zo de rest van het seizoen gaat blijven.

"Jens was en is onze aanvoerder, maar hij speelt vandaag niet", vertelde Slot zondagmiddag voor de wedstrijd in gesprek met ESPN. "Dan hadden we Marcos nog als een van de aanvoerders. Justin heeft bij mij aangegeven dat hij liever niet onze vaste aanvoerder wil zijn. Je weet nooit hoe iemand het ervaart als hij de aanvoerdersband krijgt. De een vindt dat prettiger dan de ander."

Bijlow gaf tijdens de voorbereiding aan dat hij de band liever om de arm van een ander ziet. "Het is niet alleen dat bandje dragen, er komen nog wat dingen", weet Slot. "Justin is richting mij open en eerlijk geweest. Vandaar dat Gernot tegen Vitesse de aanvoerder is. Maar eerst moeten we het elftal compleet hebben. Dan kunnen we een inschatting maken bij wie de aanvoerdersband het beste past."

Het is dus nog even de vraag wie de band gaat dragen bij de Rotterdammers. Toornstra is de eerste keuze, maar hij lijkt vooralsnog niet in de basis te gaan spelen. Marcos Senesi staat op het punt om zijn loopbaan te vervolgen bij AFC Bournemouth en valt dus ook af. Trauner is volgens Slot de volgende in het rijtje. Hij leidde Feyenoord zondagmiddag op bezoek bij Vitesse in Arnhem.

Reacties

gerelateerd