Cillessen nog altijd geen NEC'er: "Het was even kantje boord"

7 augustus 2022, 16:25

Jasper Cillessen mag zich nog altijd geen speler van NEC Nijmegen noemen. De doelman leek dit weekend tegen FC Twente al zijn rentree te kunnen maken bij de club, maar er is zand in de motor gekomen. Zondagmiddag gaf technisch directeur Ted van Leeuwen uitleg over de moeizame gang van zaken.

"Dit is eigenlijk niet tussen Valencia en NEC, we waren er snel uit", aldus Van Leeuwen tegenover ESPN. "Het is een conflict tussen de speler, zijn zaakwaarnemer en Valencia over de afhandeling van de transfer. Daarin zijn wij geen partij, dus officieel mag er ik geen commentaar op geven. Maar ik heb niet het gevoel dat de speler en zijn zaakwaarnemer recht wordt aangedaan."

Cillessen is momenteen in Nijmegen en sprak zondagmiddag nog met Van Leeuwen over de eventuele transfer. Die gaf op zijn beurt aan dat het nog geen uitgemaakte zaak is. "We doen er van alles aan om het op te lossen, maar het is niet ons probleem. Als het allemaal een beetje mee zit, hopen we het vandaag of morgen nog op te lossen. Het was gisteren wel even kantje boord of Jasper had alweer in het vliegtuig terug gezeten."

NEC plande afgelopen donderdag en vrijdag al tevergeefs een persmoment in om Cillessen te presenteren. De Nijmegenaren hopen alsnog snel toe te slaan en de 33-jarige sluitpost voor drie jaar naar De Goffert te halen. Dat geldt niet voor Jürgen Locadia, die ook werd genoemd als mogelijke versterking. Van Leeuwen liet voor de camera van ESPN weten dat de spits niet naar NEC zal komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen